20-12-07

Donderdag 20 december 2007.

Een gezonde mens wil honderd dingen, een zieke mens maar één, las ik ergens.  

Een mooie gedachte, maar ze gaat voorbij aan het feit dat een zieke mens, als hij zijn ene ding heeft, opnieuw honderd dingen wil.  Of is het maar een gedachte die opgaat zolang we honderd dingen willen ?

De feestdagen staan voor de deur en ik heb de moeilijke beslissing genomen om te wachten tot na Nieuwjaar om te vertrekken.  Mijn hielen genezen weliswaar goed, maar ze zijn nog niet helemaal in orde.  En eerlijk gezegd ga ik ook opnieuw een paar dagen nodig hebben om ingestapt te raken.

20:54 Gepost door Ooggetuige | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Een heel verstandige beslissing, denk ik. Met dit gure weer is het gevaarlijk voor valpartijen en een verkeerde val kan wel eens een veel langere periode gedwongen thuis betekenen. Geniet nog eens van de eindejaarsfeesten in familiekring. Ikzelf zou er voor kiezen nog een drietal maanden te wachten en dan wandel je het mooie weer tegemoet. Prettige eindejaarsfeesten en een spoedig herstel

Gepost door: Clement | 21-12-07

Goede Feesten!! Hey Luc,

Ik vind nu pas de tijd om je blog eens te komen lezen, puur uit curiositeit naar hoe ver je al gekomen was. Spjitig van je hielen, maar je neemt de juiste beslissing door nu nog even te wachten en te rusten. Zo'n tocht *kan* je niet tot een goed einde brengen als je de eerste dagen al met je voeten gaat sukkelen.

Geniet nu nog effe van je tijd thuis om je opnieuw op te laden en voor te bereiden, misschien ben je wat te 'overmoedig' van start gegaan en is dit een duidelijke boodschap. Wees geduldig en je zal je doel bereiken, stap voor stap zal je dichterbij komen.

Ik wens je prettige feesten en een Gelukkig Nieuwjaar!!
Laat nog eens van je horen voor je vertrekt!

Groetjes,
Valerie

Gepost door: Valerie | 26-12-07

De commentaren zijn gesloten.