07-12-07

Vrijdag 7 december 2007.

Hielencontrole… beter maar nog bijlange niet genezen.  Ik ben een tweede dag op rij verstandig geweest en heb de dokter opgezocht.  

Zalf er op, verband er over en niet stappen met schoenen voorlopig, woensdag terug laten zien.  

Het is een serieuze teleurstelling, maar ik kan me beter nu laten oplappen, dan onderweg te moeten opgeven.

17:55 Gepost door Ooggetuige | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

't is van mijn voeten ... Hoi Luc,

Toen ik je in Mechelen zag, wist ik vanuit mijn Santiago-ervaring dat je problemen met je voeten en hielen ging krijgen. Daarom raadde ik je aan het kalm aan te doen. Laat je nu zeker niet teleurstellen door het feit dat je bij je vader terug op krachten komen moet. Je kon geen betere beslissing nemen dan deze. Hou je voorlopig zo kalm als maar kan en neem volgende week de draad terug op. Mocht het dan nog niet gaan, keer dan misschien terug naar huis voor enkele weken en loop jezelf intussen geleidelijk aan in voor het vereiste ritme om er terug aan te beginnen.

De VZW noemt Magma en kan worden ingekeken via www.magmanet.be . Klik op Oude Pelgrimsroutes. Ergens op deze site (maar mogelijk ook op de website van www.timotheus.org waaruit Magma voortkomt) staan foto's en verslag van hun jaarlijkse 200 km Santiago-tocht.

Warme pelgrimsgroeten,

Jos

Gepost door: Jos De Meersman | 08-12-07

Camino del Norte In mijn vorige reactie vergat ik nog het volgende te vermelden : ik ben gaan kijken naar de Santiago-sites die je vermeld in je eerste blogs. Dank je voor deze info want ik kon er nuttige info uit betrekken voor mijn toekomstige tochten naar ginder.

Bovendien merk ik aan je geplande route dat je de Camino del Norte nemen gaat eenmaal je in Spanje bent aangekomen i.p.v. de klassieke Camino Frances. Totngotoe heb ik deze Camino del Norte nog niet gelopen maar van andere pelgrims die ooit beide routes liepen weet ik dat de Camino del Norte zeer mooi blijkt te zijn. Evenwel zou hij zwaarder uitvallen wegens de vele bergops en bergafs.

Gepost door: Jos De Meersman | 08-12-07

De commentaren zijn gesloten.