25-10-07

Vrijdag 19 oktober 2007

Ik ben lang aan het sukkelen geweest om mijn google maps-account aangemaakt te krijgen.  Misschien houdt google niet zo van hotmail-adressen, want het heeft letterlijk uren geduurd eer ik mijn activatie-url ontving.  Maar uiteindelijk is het dan toch gelukt.
Dan was het natuurlijk tijd om mijn route uit te zetten en dat heeft me toch drie avonden gekost.  De webmaster zal ongetwijfeld zien hoe die best gelinkt wordt aan de blog.
Onderweg zal ik haar laten weten waar ik ben en zal zij ervoor zorgen dat jullie, mijn lezers, op de hoogte blijven.  
Buiten het uitzoeken van mijn route en het uitzetten ervan in google maps, heb ik deze week niet veel gedaan voor mijn bedevaart.  En zoals de aandachtige lezer nog wel zal weten, moet ik nog altijd langs de pastoor om hem te vragen of hij een aanbevelingsbrief wil geven.
Helaas zal het er zaterdagavond ook niet van komen wegens verplichtingen elders.  Zondagmorgen is ook een mogelijkheid, na de hoogmis, maar dat zou ik zondag op tijd uit mijn bed moeten raken.  
Weer heel veel plannen, maar weinig uitvoering tot nu toe.

21:10 Gepost door Ooggetuige | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

google versus Diana Mss houdt google niet zo van hotmail adressen.. maar ik toch wel :-).... Veel succes Luc en hopelijk vind je waar je naar op zoek bent.. Dikke knuffel

Gepost door: Diana | 30-10-07

De commentaren zijn gesloten.