12-10-07

Maandag 8 oktober 2007

Er zijn nog heel veel praktische zaken te regelen eer ik kan vertrekken naar Santiago de Compostela. 
Mijn geloofsbrief heb ik meer dan een week terug al aangevraagd, en het kan nog even duren eer ik hem krijg.  Die brief heb je onderweg nodig om je kenbaar te maken als pelgrim en om in Santiago de Compostela een Compostela te krijgen (een papier waarop staat dat je de tocht volbracht hebt).
Ik zou ook graag een aanbevelingsbrief krijgen van mijn parochiepriester, omdat niet alle pastoors en kloosters onderweg pelgrims opnemen zonder zo’n aanbevelingsbrief.  Dat is dus voor zaterdag, eerst naar de mis en dan de pastoor erover aanspreken.
Ook nog naar het ziekenfonds, zien dat ik met alle papieren in orde ben, moest ik onderweg medische hulp nodig hebben. 
Bovendien moet ik nog een pak inkopen doen : ondergoed, handdoeken, muts, handschoenen, reisapotheek, …  Wie me kent, weet dat inkopen doen, niet mijn sterkste kant is en dat ik daar een dag verlof voor pak op het werk. 
Als ik dat nu zou weten te combineren met het ziekenfonds, zouden dat twee vliegen in één klap zijn.
En ik zou vooral veel moeten oefenen om te wandelen, dat is het allerbelangrijkste van allemaal.  Verleden week gesukkeld met een ontsteking boven de knie, één of andere beestenbeest, en vandaag nog altijd wat last op sommige momenten.  Gaan wandelen of niet ? Gisteren te laat in bed, te lang met de webmaster liggen chatten, en vanmorgen moe uit bed, moe gaan werken en moe terug thuisgekomen.  Dan maar niet gaan wandelen, knie nog wat sparen.  Morgen wandelen ? Ik weet het nog niet, het zal er een beetje van afhangen hoe ik me dan voel.

01:26 Gepost door Ooggetuige | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

veel blogplezier Hallo, ik wil je graag op deze zaterdagmorgen welkom heten in het bloggenrijk en je een zeer fijn weekend toewensen en ik hoop dat je hier een fijne tijd
zult hebben . Veel plezier nog verder. Daaaaag!!

Gepost door: steffi | 13-10-07

De commentaren zijn gesloten.